« Edellinen tuote Seuraava tuote
easydiet4DaysKickStart3D_web1
easydiet4DaysKickStart3D_web1

Easy Diet 4 Days Kick & Start

Tuotekuvaus

Easy Diet 4 Days Kick & Start Starttipaketti

Helppo startti painonpudotukseen.

Easy Diet 4 Days Kick & Start pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset 4 päivän rasvaa polttavaan ja lihaksia säästävään dieettiin tai kahden viikon Easy Diet -pätkäpaasto-ohjelmaan. Tuotteet soveltuvat myös terveellisen ruokavalion tueksi. Starttipaketin sisällä on ohjeet molempien dieettien toteutukseen ja 16 erilaista tuunausohjetta. Lisäksi autamme sinua pitämään saavutetut tulokset – starttipaketin ostajalla on mahdollisuus saada oma henkilökohtainen ruokavalio-ohjelma kampanjan aikana, aina 28.2.2016 asti.

Pitkäpaasto – paino putoaa yllättävän helposti ja nopeasti

Pitkäpaasto-ohjelma hyödyntää maksimaalisesti paastoon liittyvää metaboliaa. Kaloreiden voimakas rajoittaminen (alle 800 kcal/ vrk) johtaa noin neljässä päivässä paastotilaan, jossa elimistö ottaa lähes kaiken energiansa kehoon kertyneestä rasvasta, ei lihaksista. Dieetin erityispiirteenä on tehokas rasvakudoksen käyttö energiaksi ja samanaikainen lihaskudoksen säästyminen.

Pätkäpaasto – helpolla dieetillä tuloksiin

Pätkäpaastolla voidaan sammuttaa kehossa olevia tulehdusreaktioita, nostaa vireystasoa sekä saavuttaa huomattavaa rasvanpolton tehostumista. Washingtonin yliopiston ikääntymistutkijat ovat kymmenen vuotta kestäneissä tutkimuksissa todenneet ajoittaisen kalorirajoituksen olevan yhteydessä myös pidempään elinikään.

Pätkäpaastolla (engl. intermittent fasting) tarkoitetaan yksittäisten niukan syömisen tai syömättömien päivien sovittamista ravinnon saannin suhteen normaalien päivien sekaan. Pätkäpaastossa ruokavalio muuttuu siten, että viitenä päivänä syödään normaalisti, kahtena päivänä ateriat korvataan 500-600 kilokaloria sisältävillä ateriankorvikkeilla. Niukkaenergiaiset päivät voivat olla esimerkiksi maanantai ja keskiviikko.

Easy Diet ateriankorvikkeet osana terveellistä ruokavaliota

Easy Diet ateriankorvikkeiden avulla säännöllinen ja terveellinen syöminen on helppoa kiireisenäkin päivänä. Laihduttajan on hyvä syödä runsaasti vähärasvaisia, runsaskuituisia ja ravitsevia ruokia sekä juoda riittävästi vettä. Proteiinia tarvitaan runsaammin, sillä se lisää kylläisyyttä ja pitää nälän tunteen pitkään loitolla. Kylläisyyden tunteen avulla et sorru ahmimaan hillittömästi. Lisäksi proteiinit suojaavat laihduttajaa lihaskadolta. Päivittäin kannattaa nauttia kolme pääateriaa: aamupala, lounas ja päivällinen. Näitä täydentävät laadukkaat välipalat. Opettele syömään säännöllisin, noin 3-4 tunnin välein. Aamun voi aloittaa maukkaalla runsas proteiinisella Easy Diet omenakanelipuurolla ilman turhia hiilihydraatteja. Tai lounaana nauttia työpaikalla herkullinen savuporokeitto.

Starttipaketin sisältö:

4 x Omena-kanelipuuro (VL)

VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton