« Edellinen tuote » Seuraava tuote
easymed1

Easy Diet EasyMed

ACKD Easy Diet EasyMed -kuitukapseli täyttää vatsan ilman kaloreita. Valmiste sisältää lisäksi laihtumista tehostavaa kromia ja L-karnitiinia. EasyMed motivoi ja tekee laihduttamisesta huomattavasti helpompaa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa!

Painonpudottamisen suurimpana haasteena on pitkät ateriavälit, jotka johtavat verensokerin heittelyihin, makeanhimoon, vatsan kurnimiseen ja iltanaposteluun. ACKD Easy Diet EasyMed -tuotteet tasoittavat verensokeria, luovat täyden olon tunteen ja vähentävät makeanhimoa ja iltanapostelua.

EasyMed-kapselit nautitaan ennen jokaista pääateriaa. EasyMed-kapselit sitovat itseensä niin suuria määriä nestettä, että mahalaukun täyttyminen aiheuttaa voimakkaan täyden olon tunteen jo ennen ateriaa. Ruoan kulkeutuminen mahalaukusta ohutsuoleen hidastuu ja nälän tunne pysyy poissa pidempään. Näin ruoka-annosten koko pienenee ja syöt kohtuullisemmin.

”Glukomannaani ja vähäenerginen ruokavalio edistävät painonpudosta” on EU-komission hyväksymä terveysväite.

Osasto:

Tuotekuvaus

Käyttöohje

Ota 2 kapselia 3 kertaa päivässä ennen ateriaa runsaan veden (1-2 lasillista) kanssa, jotta glukomannaani päätyy vatsaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Nielemisvaikeuksista kärsivillä ja riittämättömästä nesteen nauttimisesta voi aiheutua tukehtumisvaara. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.

EasyMed-tuotteet voi nauttia myös ACKD-ohjelman aikana ja jälkeen. EasyMed-tuotteilla voi helpottaa ACKD Easy Diet-kuurin alkuhaasteita. Aloita EasyMed-tuotteiden käyttö 3-4 päivää ennen Easy Diet-kuurin aloittamista. Vähäenergiaisella ruokavaliolla EasyMed-tuotteet tehostavat laihtumista ja tekevät painonhallinnasta helpompaa yhdessä EasyDiet keittojen, puurojen, smoothien ja patukoiden kanssa.

Ainesosat

Konjak-glukomannaani (Amorphophallus konjac), liivate, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), L-karnitiinitartraatti, väri (titaanidioksidi), kromikloridi.

Valmistettu Suomessa.

Ravintoaineet / 2 kapselia // 6 kapselia
Konjak-glukomannaani, 1000 mg // 3000 mg
– josta kuitua, 830 mg // 2490 mg
L-karnitiini, 6,6 mg // 20 mg
Kromi, 40 mikrog* // 120 mikrog (100 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

100 g tuotetta sisältää 68 g kuitua.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Easy Diet EasyMed”

captcha *