Easy Diet Natural Edition

Leader  ACKD™ Easy Diet Natural Edition – luonnollista ruokaa painonhallintaan

Leaderin Easy Diet -tuotesarja laajenee uusilla herkullisilla Natural Edition tuotteilla.  Uudet tuotteet soveltuvat erityisen hyvin ateriankorvikkeiksi monille ruoka-aineiden suhteen herkille henkilöille, sillä Natural Edition on soijaton, maidoton, gluteeniton, laktoositon ja hiivaton tuotesarja. Tuotesarjaan kuuluu kolme täyteläistä keittovaihtoehtoa: Kasviskeitto, Tomaatti-chilikeitto ja Sieni-sipulikeitto.

Uutuustuotteet soveltuvat hyvin niin laihduttajille kuin kaikille muillekin puhdasta, lisäaineetonta, runsasproteiinista ja helposti valmistettavaa ruokaa arvostaville.

Luonnollista ruokaa tutkituista raaka-aineista

Natural Edition tuotteiden kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota proteiininlähteisiin. Valitut proteiinilähteet, herne- ja riisiproteiini ovat mahdollisimman vähän allergisia oireita aiheuttavia. Herne- ja riisiproteiinit ovat vatsaystävällisiä ja samalla ne ovat kasviperäisiä proteiineja, joten ne soveltuvat myös kasvisruokavaliota noudattaville.

Riisiproteiinin aminohappoprofiili on täysin sama kuin kananmunissa ja ihmisen elimistö pystyy hyödyntämään sen täysivaltaisesti. Natural Edition tuotteissa on käytetty biofermentoitua riisiproteiinia, joka on valmistettu ruskeasta kokojyväriisistä. Tuotteessa on mukana riisin kuori, riisilese. Tuloksena on erinomainen proteiini, joka imeytyy tehokkaasti.

Natural Edition -tuotteissa ei ole käytetty hiivauutetta eikä muitakaan arominvahventeita. Sen sijaan mausteiden määrää on lisätty antamaan hyvää ja luonnollista makua. Kehon toimintojen kannalta tärkeiden suojaravinteiden, vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden määrät vastaavat muiden Easy Diet – tuotteiden määriä.